2014. január 5., vasárnap

Újdonságok

Karácsony és szilveszter után ma jutottam el a nagy összepakoláshoz, takarításhoz és mosogatáshoz. Délutános műszakban dolgoztunk a héten így szó szerint semmire nem volt időm, pláne ha nem tudunk felkelni 11 óránál előbb :)

Igyekszem rendben tartani a dolgokat magunk körül, de már el sem férünk a kis szobánkban. Márk megígérte hogy a hétvégén átbeszéljük a saját lakás ötletet, de úgy érzem kicsit tereli a dolgokat, pedig nincs miért. Szeretnék már menni olyan helyre ahol akkor használom a konyhát vagy a mosógépet amikor akarom és nem kell egy csomót lépcsőznöm ahhoz hogy eltudjak mosogatni kedvem szerint. Persze egy fiú nehezebben érti meg, hisz nem ő csinálja ezeket a dolgokat. Mindenesetre megígérte hogy holnap átbeszéljük, remélem így is lesz és jutunk valamire most már.

Ebben a hónapban lesz fél éve hogy Németország az otthonom, és hogy együtt élek azzal az emberrel akit mindennél jobban szeretek. Kellemesen csalódtam, hisz sosem veszekszünk, mindent megbeszélünk és nagyon jól kijövünk annak ellenére hogy a nap 24 órájában együtt vagyunk. Minden tökéletes szerencsére. :)
Végre eljutottunk oda is, hogy nem csak 3-4 féle étel kerül az asztalra. Ha van időm munkában, vagy itthon mindig nézek valami újat és már nem félek neki állni.  Eddig minden iszonyat finomra sikerült elsőre is. 
Szenteste
Csilla féle tejszínes csirke
Első mákos gubám
Az irtó keményre sikerült mézeskalács:)
Aszalványos csirkemell baconbe tekerve
Lasagne
Cézár saláta
Nem utolsó sorban pedig, megkaptuk a szabit és 2 és fél hónap után január 19-én megyünk haza 10 napra :))))) Várlak!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése