2013. március 3., vasárnap

Pub, hugi, kistesó?!

friday
Beköszöntött a március végre! Az időjárás még nem kedvez a tavasznak, de már hallani a madárcsicsergéseket, és melegít a nap.
Pénteken már suliba is mentem nagy hévvel, beszéltem a Bálinttal és hihetetlen hogy mennyi mindent megtudunk beszélni egymással. Végre aki tényleg megért és elmondhatom neki a bizalmas dolgaimat is, és jó hallgatóság.
Suli után hazatekertem és ideges voltam mert vártam a hívását a Márknak, de nem hívott. Elindultam különórára és pont akkor hív amikorra odaérek. Kicsit feszült volt a beszélgetés, de megbeszéltük. Már nagyon nehéz egymás nélkül, távol és még 2 hét!!! Persze akkor is csak pár nap. Fuu...
Végre találkoztunk a csajokkal 3-asban mint a muskétások! Krisztivel jót beszélgettünk és rég nevettem ennyit mint most velük. Napi Betti is megvolt: "Szexeltünk...vagy nem?!!" :D Pezsgőztünk egyet így örömünkben, majd pelikán. Fél perc alatt döntöttük el hogy akkor menjünk pubba!! Gyors hozzám ruhacsere és újabb pezsgőbontás. Nagyon élveztem pubot, annyira jót táncoltunk, és új pajtit is szereztem. Milán feldobta az esténket, és 6 órára sikerült hazaérni és az ágyban tudni magam.
csíííz
 
Ma reggel öcskös keltett, elkészültem és mentünk apáékkal a Király papához halászléra. Ott volt mindenki és Maja azonnal a nyakamba ugrott. Annyira jó volt látni, és tudni hogy mi is így hiányzunk neki. :)
Apa köszöntőt mondott és bejelentett egy csodálatos hírt is, újabb kis csöppséggel gyarapodunk: KIS TESÓM LESZ!!!! Őszintén majdnem elsírtam magam, úgy fojtottam vissza. Annyira leírhatatlan az az érzés, főleg így váratlanul. Boldogság :))))))
Azonnal felhívtam a Márkot és közöltem vele a hírt, kis cuki volt de ezt más persze nem tudja úgy fogadni mint mi. El sem tudom hinni, már kíváncsi vagyok vajon fiú vagy lány lesz, én kislányt szeretnék, és hogy milyen lesz. Még egy kis Maját eltudnék képzelni, de milyen lesz majd valójában??!! Szeptember 13-ára van kiírva Zsófi, úgyhogy egy újabb nagy pocakos nyara lesz, de már várom az első rugdalózásokat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése