2013. február 21., csütörtök

Visszaemlékezés :)

A héten sokszor "kezem ügyébe" kerültek ezek a képek, és minden évben rájövök hogy az augusztus a legjobb, legizgibb, legtöbb programmal teli hónap mindig a nyárból, ez persze tavaly is így volt! :)
Már nagyon várom a jó időt! :)

Bulizással kezdtük meg az augusztust. Sziget kavalkád, ahol a szerelem is fellépett, nagyon jó kis buli volt! :)

Az augusztus közepét Pesten töltöttük apukáméknál "nyaraltunk" és nagyon kiélveztünk mindent!!!! Sétáltunk, megnéztünk amit csak tudtunk és már közös esti kiülős helyünk is lett a Bazilikánál ahol esténként nagyon hangulatos bort fogyasztani :) Persze buliztunk is kicsit a Margit-szigetben, ahol nagyon megmaradt bennem/ünk hogy a Star wars film ment a zene alatt a monitorokon!


Sokat Majáztunk, és imádtuk Őt!

Nevettünk rengeteget és nagyon élveztük hogy kettesben lehetünk, és mindent együtt csinálhatunk :)

Rengeteget sétáltunk és bicikliztünk is, és persze a játszóterek sem maradhattak ki, amit Tasi néha jobban élvezett mint Maja :)))))
Meg is kopasztottam míg fent voltunk, nagy nehezen, de rávettem, nagyon aranyos volt így, mint egy újonc katona :P

Elmentünk az Aquaworld-be ahol a nem túl jó időnk ellenére nagyon jól éreztük, és jól ki is csúszkáltuk magunkat. Idén nyáron Mogyoródra szeretnénk menni, remélem az idő is engedni fogja :)
Felsétáltunk a Budai várba is ahol egy 20 ft-ossal karcolta az épp friss betonba, hogy Tasi+Fanni. Remélem azért még látszik!!!!

Augusztus 20-án elvittek a Márk szülei engem is magukkal Szegedre az Aquaparkba, ahol nagyon jól éreztem magam. Nagyon szeretem őket, és örülök hogy ilyen jól kijövök velük :)
A sok pancsizás után Mc'Donaldsoztunk és fényképezkedtünk is.
Estére hazaértünk és mentünk le a zátonyra, ahol nagyon jó kis esténk volt egy jó kis társasággal. Persze kelőképpen lezártuk a nyarat egy zátonyos nyárzáró bulival, ami nem volt rossz, csak hűvös volt az idő.

Nagyon-nagyon szerettem ezt a nyarat, remélem az idei is minimum ilyen lesz!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése